DomovPredstaveGalerijaKontaktO meniPovezave

Predstave

 PREDSTAVE, KI SO BILE USTVARJENE KOT MOJE AVTORSKO DELO

VESELI DECEMBER

December je čas, ko se vsi preselimo v pravljični svet in je čas ko nas obiščejo pravljični junaki, zato sem temu času primerno ustvaril program skrbno izbranih čarovnij, ki je sestavljen na pravljično-humorističen način. Že od samega začetka je bil potek programa v celoti naravnan v pričakovanju Božička, kateri je končno prispel s svojim spremstvom in v vsej svoji »veličini«. Božiček je izvajal svoj nastop izredno profesionalno in na visoki pedagoški ravni. Program božička je bil oblikovano tako, da je vzgojen in poučen, ter atraktiven za otroke.

  čarodej in božiček

 

   

ZA NAJMLAJŠE

Čarati za otroke pomeni zame največji izziv,prav tako pa je bil zame izziv ustvariti program kateri ustreza strogim kriterijem umetniškega ustvarjanja, saj morajo biti čarovnije za najmlajše v prvi vrsti primerne, vzgojne in poučne.

  za najmlajše

 

   

ZA MALO VEČJE OTROKE

Zanimivo je bilo, ko sem ustvarjal program za otroke nižje in višje stopnje osnone šole. Zaradi njihove razvojne stopnje je bil razdeljen na dva dela tako po načinu predstavitve kot po samem izboru čarovnij, da so slednje bile zanje primerne, vzgojne in poučne, predstavljene pa na animacijsko humuristični način.

  sola

 

   

ZA ODRASLE

Program za velike je bil sestavljen tako iz iluzij, kot ostalih trikov, kateri so podprti z glasbenimi in svetlobnimi efekti predstavljali zaključeno atraktivno celoto.

  za odrasle

 

   

PROMOCIJSKA PREDSTAVA

Ustvariti promocijsko predstavo vedno pomeni dodaten izziv, slediti je bilo potrebno temu, da na atraktiven in zanimiv način predstavim podjetje, izdelek, oziroma izpolniti zahteve režiserja.

REKLAMNI SPOT ZA MERCATOR:

http://www.youtube.com/watch?v=sxBGEVFFzpg

  promocijske